За нас

Повече от 20 години опит и проучване потребностите на клиентите

Гласувано доверие на повече от 250 обекта в цялата страна

Индивидуални проекти изпипани и до най-малкия детайл

АСЯ осветителни тела е основана през 1992 г. и е специализирала в производството на екстериорно, интериорно, градинско и фасадно осветление. Осветителите с марка АСЯ са съчетание от иновативна технология, перфектен дизайн и високо качество, което ги прави подходящи за всеки архитектурен проект. За производството на нашите осветители се използват естествени и дълготрайни материали като стомана, ковано желязо, дърво, текстил, кристали и стъкло. Осветление АСЯ се характеризира също и с индивидуална визия на стъклата на осветителните тела. Абажурите за нашите осветителни тела са собствено производсвто включващо пещи за огъване, изтегляне и обработка на различни видове стъкла. Така фирмата задоволява и най-капризните желания на клиентите си. Всички продукти на ASYA lighting  са окомплектовани в индивидуални опаковки, подходящи за транспортиране. Като предлагани допълнителни услуги са включени доставка и монтаж по желание на клиента. Капацитетът на фирмата е достатъчно голям, за да задоволи нуждите на българския пазар, както и да осъществява производство за износ.
Една от причините за големия успех на осветлението с име АСЯ е да проучва потребностите на своите клиенти и  партньори и да включва резултатите в бъдещите си проекти, както и в изработването на индивидуални уникални и дизайнерски осветителни тела, зададени по идея на дизайнери, архитекти и инвеститори.

Шоурумът на фирмата се намира в гр. Сливен.Там са изложени едни от най-луксозните осветители и дизайнерски осветителни тела.

ASYA lighting е предпочитан партньор в сферата на осветлението, доказали сме го с гласуваното доверие от емблематични обекти по българското черноморие, хотели, ваканционни селища, обществени сгради, бизнес сгради, търговски помещения и множество частни домове.